Contrahecho Producciones será l’encarregada de dirigir la Gala de Premis de la 41a Edició del  Concurs de Teatre “Vila de Mislata”

Contrahecho Producciones será l’encarregada de dirigir la Gala de Premis de la 41a Edició del Concurs de Teatre “Vila de Mislata”

Contrahecho Producciones será l’encarregada de dirigir la Gala de Premis de la 41a Edició del  Concurs de Teatre “Vila de Mislata”

La Gala se celebrarà el proper dijous 14 de desembre al Teatre del Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata

La companyia professional valenciana Contrahecho Producciones serà l’encarregada de crear, dirigir i conduir la Gala de Lliurament de Premis de la 41a. Edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata 2023.

Aquesta companyia de teatre contemporani de caràcter social és coneguda pels seus espectacles “Segarem ortigues amb els tacons”, “Delirium” o “Vesània” entre moltes altres produccions i col·laboracions. En aquest cas la gala ha estat escrita per Pilu Fontán i Isabel Martí i codirigida amb Alberto Baño.

La gala serà presentada per Pilu Fontán, actriu i còmica de la companyia. En aquesta ocasió podrem gaudir de l’humor i de la música en directe de la mà del grup “Essentia Ensemble amb el violí de Sandra Alfonso, el violoncel de Juanfra Arrue, el clarinet d’Alberto Ferrer i el piano de Francisco Pérez que acompanyaran a la deessa Talia a l’escenari.

“Aquesta musa del teatre vindrà a conéixer els guanyadors i les guanyadores de cadascuna de les categories i es farà una foto amb totes i tots, perquè la Talia de la Vila és una deessa moderna, tiktoker, influencer, instagramer… En fi, una Talia molt i molt especial” ens conten els directors de la gala.

La Gala de Lliurament dels Premis es realitzarà el proper dijous 14 de desembre a les 20 h. al Teatre del Centre Cultural ‘Carmen Alborch’ de Mislata. Les invitacions es podran aconseguir a partir del dilluns 11 de desembre als webs concursteatremislata.com i mislata.es.