Ja tenim jurat, 2023!

Ja tenim jurat, 2023!

JOSE RICARDO SAIZ LÓPEZ

RICARDO SAIZ - Jurat de la 41 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Actor valencià, format com a intèrpret, cantant i ballarí en diferents escoles de València, Londres i Madrid. Actualment forma part de la sèrie televisiva L’Alqueria Blanca. També n’ha participat en altres com «Servir i proteger», “Amar es para siempre”, “Acacias 38”, “El Continental” o “El que amagaven els seus ulls”. En cinema ha interpretat un dels papers protagonistes de  la pel·lícula “Un cercle en l’aigua”, de Vicent Monzonís i  en teatre ha treballat en diferents projectes tant a nivell autonòmic com nacional entre els quals destaquen: “Bodas de sangre”, “Aguacates”, o «La función que sale mal”, així com els musicals  “Dirty Dancing” o “La jaula de grillos”,  que han fet temporada a Madrid i gira nacional. Actualment es troba preparant un nou projecte cinematogràfic que es rodarà entre Berlín, València i Alacant.

JUAN PABLO SÁNCHEZ RICART

Periodista, actor, dramaturg i community manager. Ha desenvolupat el seu treball en el camp de la ràdio, premsa, i cultura, treballant per a diferents empreses i companyies d’espectacles.

JUAN PABLO SÁNCHEZ - Jurat de la 41 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

FRANCISCO JAVIER SAHUQUILLO VALLEJO

FRANCISCO JAVIER SAHUQUILLO - Jurat de la 41 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Llicenciat en Història (UV), Màster Oficial Interuniversitari en Història Contemporània, Graduat en Direcció d’Escena i Dramatúrgia (RESAD) i Màster en Guió de Cinema i Nous Mitjans pel Centre Sperimentale di Cinematografia (Roma). Com a autor ha guanyat diversos premis com l’XI Premi LAM-SGAE, el 1r Premi de Textos Teatrals Culturarts-creador.es o la II Edició del laboratori de Dramatúrgia Ínsula Dramataria Josep Lluís Sirera (IVC). Com a director destaquen les seues posades en escena de les obres: “Verona”, “Nagg “, “Nell” o “Cantant sota les bales”.

PAULA ÚBEDA PADILLA

Directora, escriptora i actriu de teatre. La seua formació teatral va començar en l´EMT de Silla l´any 2009 amb Ramon Moreno. A més s´ha format amb professionals com Sigfrid Monleon, Mar Navarro, Fabio Mangolini, Marcos Morau, Eva Zapico o Gracel Meneu entre d´altres. És autora de l´obra “La Clau”, basada en testimonis reals de víctimes de violència masclista i de “Preetz”, teatre gestual amb màscares contemporànies. En dues ocasions ha rebut el premi a millor direcció i millor obra al Vila de Mislata. En la 40 edició hi va ser galardonada com a millor directora i actriu protagonista per l’obra «La mare coratge”.

PAULA ÚBEDA - Jurat de la 41 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

LAIA SERNA ARNAU

LAIA SERNA - Jurat de la 41 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Formada com a actriu a la Sala Carolina i premiada en 2017 com a Jove de l’Any per aquesta mateixa sala. Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Compta amb formació i experiència en arts musicals i escèniques, en la producció d’esdeveniments i en didàctica. Experiència en visites guiades teatralitzades, tallers, contacontes infantils, animació lectoescrpitora, guió de contacontes i direcció d’equips. Cofundadora de l’empresa de gestió cultural Rebombori Cultural, especialitzada en fires, esdeveniments, tallers, exposicions i teatre pedagògic. Treballa activament com a contacontes. És membre de la Xarxa Internacional de Contacontes (RIC).