Presentem el jurat de la 39 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Presentem el jurat de la 39 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

JOAN BALLESTER

Joan Ballester - Jurat 39 Concurs de Teatre Vila de Mislata

Comencem presentant-vos als membres del jurat de la 39a edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata!
I comencem amb l’actor mislater, JOAN BALLESTER!
Comença la seua formació teatral l’any 2005 de la mà de Juan Pablo Mendiola. Continua els seus estudis a l’Escalante Centre Teatral amb professors com ara Fabrizio Meschini o Juan Carlos Rosselló. Graduat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València (ESAD). Ha realitzat cursos amb professionals com ara, Sandra Manclús, Fernando Soto, Ximo Flores, Eva Zapico, Toni Aparisi, Pep Sanchis, Miguel Moralla, Russell Di Napoli o Victoria Salvador. Cofundador de la companyia de teatre Barbarie Teatre. Entre els seus treballs hi destaquen els que ha fet per a Maduixa Teatre, Panicmap, Nacho Diago, La Fam Teatre, Col·lectiu lsquio, Cactus Teatre o ASSAIG-GTUV. Compagina la seua carrera d’actor amb la d’il·luminador i ajudant de direcció.

GUADA SÁEZ

Seguim presentant-vos els i les membres del jurat de la nova edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata!
Donem la benvinguda al Vila a Guada Sáez! Autora teatral i guionista. Llicenciada en Comunicació Audiovisual. S’ha format amb autors com ara Eusebio Calonge, Sergio Blanco, Rosa Díaz, Juan Cavestany, Patrícia Pardo, Xavier Puchades, Paco Zarzoso, Sanchis Sinisterra, Rafael Spregelburd o Enzo Cormann entre d’altres. Actualment treballa per a diferents companyies tant a nivell local com estatal, els seus textos han estat publicats en diferents llengües. Al 2010 funda la seua propia companyia teatral: «La família política».

Guada Sáez - Jurat 39 Concurs de Teatre Vila de Mislata

VERÒNICA MARCH

Verònica March - Jurat 39 Concurs de Teatre Vila de Mislata

Seguim presentant-vos els i les membres del jurat de la nova edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata!
Ella és VERÒNICA MARCH! Comunicadora, periodista i actriu amateur, entre moltes altres coses… Llicenciada en Comunicació Audiovisual treballa actualment com a reportera a À Punt. Ha treballat com a comunicadora a Canal 13, lnformació Televisió, Punt Ràdio, Cadena SER i Canal 9. Ha treballat en diverses productores valencianes com a guionista i productora en programes per a Punt 2 com la serie documental ‘Furtius de la Història’, ‘La nau de les Arts Escèniques’ o ‘A què juguem?’ . Ha treballat al grup audiovisual de Levante TV. Ha participat com a actriu en tres edicions del Concurs de Teatre Vila de Mislata, guanyant el Vila a la Millar Actriu de Repartiment amb el seu grup Burumballa Teatre.
Benvinguda, Vero!

JAIME MILLÁS

Seguim presentant-vos als membres que conformaran el Jurat de la 39a edició del Vila de Mislata!
I ho fem amb JAIME MILLÁS! Periodista, escriptor i gestor cultural. Periodista de llarga trajectoria a la ràdio pública i a la premsa independent (El País, Triunfo, Valencia Setmanal…) i professional de la gestió de les arts escèniques valencianes.
A partir de 1989 és redactor de RNE València, on produeix i presenta el programa cultural ‘De set en set’ i participa en ‘El Ojo Crítico’. Després del seu pas per Teatres GVA torna com a editor als informatius territorials de la RNE a València.
Ha estat director artístic de Teatres de la Generalitat Valenciana, director de festival Sagunt a Escena i posteriorment Sotsdirector Artístic de la Ciutat de les Arts Escèniques de Sagunt.
Autor del llibret del ballet Marie Antoinette, producció de Teatre de l’Òpera de Viena, estrenat el 6 de maig de 2011, i director de l’espectacle multidisciplinar Orient-Occident, estrenat el 26 de febrer de 2014 a Madrid. Des de 1987 és membre del Consell de Redacció de la revista Primer Acte, degana del teatre espanyol. També ha escrit arguments i guions per a sèries produïdes per Canal Nou.

Jaime Millás - Jurat 39 Concurs de Teatre Vila de Mislata

INMA GARÍN

Inma Garín - Jurat 39 Concurs de Teatre Vila de Mislata

Tanquem les presentacions del nostre gran jurat que valorarà les propostes de la 39a edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata!
I ho fem amb INMA GARÍN! Directora, escriptora, investigadora, traductora, pedagoga i crítica teatral.
Llicenciada en Filologia Moderna (anglés i francés) i doctorada per la UAB. La seua formació teatral es va produir a Barcelona on va formar part d’Escena Alternativa amb José Sanchis Sinisterra . Va treballar també amb H. Bonnin i P. Planella. Ha traduït entre d’altres a Sam Shepard, Harold Pinter, Caryl Churchill, R. D. McDonald, i David Mamet. Ha dirigit diversos espectacles de textos de Sam Shepard, R. D. McDonald, G. Gambaro, J.R. Morales o d’Emily Dickinson, entre d’altres. És autora de «Només es perd el que es guarda», homenatge a Machado (2018), obra que va escriure amb Rosa Sanmartín. Col·labora en la secció d’arts escèniques a la ‘Cartelera Turia’ com a crítica teatral.