Presentem el jurat de la 38 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Presentem el jurat de la 38 edició del Concurs de Teatre de Vila de Mislata

MAGDA RUIZ BROX

Presentem a el jurat de la 38 edició de el Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Periodista cultural. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, és la cap de premsa del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Des del 2000, ha col·laborat amb mitjans de comunicació com ara el diari El País. A més, va assumir la direcció de gabinets de premsa de l’Ajuntament de Mislata i de Florida Universitària. Al 2010 va rebre el Premi Manuel Castillo de Periodisme amb un reportatge publicat a El País. Al 2017 guanya el Premi Local dels Premis de Narrativa Breu “Vila de Mislata” per “Rumb al solstici d’estiu”.

TONI PASTOR

Productor, gestor cultural i professor a la ESAD-València. Amb 35 anys d’experiència en el camp de la gestió cultural sota iniciatives pròpies o d’organismes oficials, ha dissenyat campanyes de teatre, dansa i música per a nombroses institucions públiques o privades. És membre fundador d’ADGAE i ha estat vocal de l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià. Amb freqüència, ha treballat com a distribuïdor a Europa, Amèrica del Sud i Canadà. Actualment compagina la seua tasca com a autònim en produccions teatrals i esdeveniments amb el camp de la docència, on, fins el curs passat, impartia “Gestió i Producció Teatral” a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València.

Presentem a el jurat de la 38 edició de el Concurs de Teatre de Vila de Mislata

PAULA LLORENS

Presentem a el jurat de la 38 edició de el Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Dramaturga, actriu i productora teatral. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola de l’Actor de València en 2008 i en Filologia Hispànica per la Universitat de València de 2009. En 2016, finalitza els seus estudis de Dramatúrgia en la RESAD de Madrid i en 2019 el Màster Universitari en Formació i Investigació Literària i Teatral en el context europeu de la UNED. Fundadora de la companyia Cactus Teatre. Compagina la seua faceta de dramaturga amb la d’actriu i directora. Ha treballat per a companyies com ara Bambalina o Olympia Metropolitana entre d’altres. Com a dramaturga ha escrit textos com ara “La mare”, “Hijos de Verónica, generación del miedo” o “Pluja”. A més de l’escriptura original, ha adaptat el “Tirant lo Blanc” per a IVCCNTC (premi a la millor adaptació 2019 de les Arts Escèniques Valencianes) o “Història d’una mestra” de Josefina Aldecoa per a Cactus Teatre. Ha estat guanyadora del XXVI Certamen de Lletres Hispàniques de la Universitat de Sevilla o el Concurs Internacional de Dramatúrgia Hispana de 2018. Al 2010 va estar nominada a millor actriu de repartiment al “Vila de Mislata”.

VICTORIA MÍNGUEZ

Actriu. Llicenciada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València en especialitat textual, realitza una estada Erasmus a la Rose Bruford College de Londres. Va pertànyer a la Jove Companyia d’Entrenament Actoral. S’ha format amb professionals com ara Carles Alfaro, Carles Sanjaime, Stephane Levy, Antonio Fava, Fabio Mangolini o Carles Alberola, entre d’altres. Ha estat actriu de produccions com ara “Alexandria” (IVC-Generalitat 2018); “El tambor de Cora” de la Teta Calva; “Las 3 cerditas” de L’Horta Teatre i Eventime o “L’Aneguet Lleig” d’Albena Teatre i Teatre Escalante, amb el que guanya el Premi MAX al millor espectacle musical 2016. Ha estat nominada en dos ocasions al Premi Revelació del Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV). La seua pròpia companyia, Teatre de l’Abast, ara ja professional, va presentar “Tartuf” al 2013 al “Vila de Mislata”, on, Victoria Mínguez, va guanyar el premi a la millor actriu de repartiment.

Presentem a el jurat de la 38 edició de el Concurs de Teatre de Vila de Mislata

KIKA GARCELÁN

Presentem a el jurat de la 38 edició de el Concurs de Teatre de Vila de Mislata

Directora escènica, escenògrafa i actriu. Graduada en direcció d’escena i dramatúrgia per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València al 2015, realitza una estada Erasmus a l’escola ESMAE de Porto (Portugal). És màster en pedagogia teatral per la Universitat de València i titulada en art dramàtic per l’Escola de l’Actor (2005). Actualment, col·labora amb la companyia Horta Teatre com a directora escènica en produccions infantils com ara “Bola”. És membre de l’empresa d’escenografia “Los Reyes del Mambo” amb la que al 2019 guanya el Premi de les Arts Escèniques Valencianes per l’espectacle “Horta”.