El concurs de teatre vila de mislata premi avetid 2022

El concurs de teatre vila de mislata premi avetid 2022

Sí, ens han donat un premi! L’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià, @avetid_cv que cada any lliura els seus guardons de reconeixement a professionals del sector, ha decidit que aquest 2022 el Concurs de Teatre Vila de Mislata tinga un dels premis.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar dilluns passat, 14 de novembre, a la Sala Off de València. Segons la mateixa organització, va ser «un acte que vol reconèixer la dedicació de persones i entitats al món de les arts escèniques, transmetent un missatge optimista, destacant, premiant i reconeixent l’esforç dels que treballen per mantenir l’escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva viva».

Coincidint amb un l’aniversari de l’associació, AVETID va voler guardonar al Concurs de Teatre de «Vila de Mislata» que després de 40 anys s’ha convertit en tot un reclam per a escoles de formació actoral i grups independents i universitaris. Demostrant una gran capacitat integradora a l’hora de conciliar propostes clàssiques amb altres de noves dramatúrgies».