El grup valencià Ainda Nao serà l’encarregat de conduir la Gala de Premis de la 39a. Edició del Concurs de Teatre “Vila de Mislata”

El grup valencià Ainda Nao serà l’encarregat de conduir la Gala de Premis de la 39a. Edició del Concurs de Teatre “Vila de Mislata”

  • La gala d’aquesta edició comptarà per primera vegada amb un grup que fusiona músiques del món amb la inclusió d’elements escènics
  • L’actriu Gemma Miravet serà la presentadora de l’esdeveniment

La Regidorida de Cultura de l’Ajuntament de Mislata ha informat que el grup valencià de músiques del món Ainda Nao serà l’encarregat de conduir la Gala de Premis de la 39a. Edició del Concurs de Teatre “Vila de Mislata” 2021.


Ainda Nao és una banda de música composta per sis músics valencians que naix com una necessitat, un mitjà pel qual expressar aquells impulsos artístics que tots els humans portem dins. La música és la protagonista de la seua posada en escena però no sols ella conforma l’essència d’Ainda Nao, ja que apareixen altres elements dramàtics que es posen en joc i que es funden en un caòtic remolí de sensacions i experiències que caracteritzen i defineixen el seu potent directe. La fusió entre músiques del món, amb la inclusió dels elements escènics és el seu major atractiu, i cada concert es converteix en una oportunitat per a transmetre la seua energia al públic perquè s’involucre, balle i participe, establint un canal de comunicació i creant una atmosfera de complicitat.

A més de les seues aparicions als carrers i els escenaris destaquen les seues participacions en esdeveniments d’aquest format com són la Gala Final del Match d’Impro d’Aldaia, celebrada en 2018, i la Gala de Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2018, dirigida per Santiago Sánchez en el Teatre Principal de València. Quant a la seua trajectòria musical, acaben de publicar el seu tercer disc d’estudi, Embrujo (2021, Maldito Records), que ja han presentat en les principals ciutats de l’Estat espanyol.


Enguany posen la seua música a la disposició de l’emblemàtic esdeveniment Vila de Mislata 2021, que continua donant veu, malgrat les dificultats patides durant aquest últim any i mig, a les companyies de teatre amateur, i tracten de reflexionar sobre què significa la professionalitat d’un projecte artístic i on estan els límits que l’emmarquen, així com si és necessària l’existència d’aquests límits.


Al grup musical i escènic se sumarà l’actriu Gemma Miravet, graduada per l’ESAD València al 2020 i graduada en Dansa a Castelló al 2013.
Aquest format de gala que ja es va estrenar l’any passat amb la direcció del grup Cashalada vol comptar amb professionals de l’escena valenciana per a que dirigisquen un acte tan important per al “Vila de Mislata” i donar tot el protagonisme als grups participants en el certamen, posant en valor les seues creacions i en el centre de la vetlada els treballs més reeixits de l’edició.


La gala es celebrarà el divendres 10 de desembre a les 20 h. al Teatre del Centre Cultural ‘Carmen Alborch’ de Mislata. Les invitacions es podran aconseguir des d’una setmana abans als webs de mislata.com i concursteatremislata.com.