Es reprén el Concurs de Teatre Vila de Mislata aquest 26 de març!

Es reprén el Concurs de Teatre Vila de Mislata aquest 26 de març!

Divendres 26 de març a les 20 h.: «No oblideu les seues veus» de Faràndula Teatre (Xest)

Després de la suspensió temporal del Concurs de Teatre Vila de Mislata a causa de les restriccions sanitàries de la tercera onada del Covid-19, aquest proper divendres 26 de març es reprén el certamen amb la darrera funció participant en aquesta edició.

És el torn del grup Faràndula Teatre de Xest (la Foia de Bunyol-Xiva) amb una peça de teatre documental. «No oblideu les seues veus» és una proposta de creació col·lectiva dirigida pel pedagog teatral, mestre i actor, Aarón Sánchez que parteix de la memòria oral familiar de les actrius protagonistes. Aquesta participació del grup de Xest és la primera participació en valencià d’un grup de teatre amateur d’una zona castellanoparlant com la Foia de Bunyol-Xiva.

Una història potent i emocionalment corprenedora que tancarà la selecció de grups d’aquesta edició marcada per les restriccions sanitàries de la pandèmia.

Les entrades es podran comprar dijous i divendres de 16 a 20 h. en el Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata al preu de 1,20 €. Les entrades estan limitades a un terç de l’aforament del teatre i el Concurs assegura totes les mesures de prevenció davant la Covid-19!

Vos esperem en un dels espais més segurs del món, el teatre!