Les feres ferides donen pas als mercaders de Venècia, presentem la segona setmana del 38 Concurs de Teatre Vila de Mislata

Les feres ferides donen pas als mercaders de Venècia, presentem la segona setmana del 38 Concurs de Teatre Vila de Mislata

Després de l’èxit d’acollida i públic de la primera representació del 38 Concurs de Teatre Vila de Mislata, amb la posada en escena de “Feres ferides, suïssos suïcides” de Marcos Villaplana i la companyia Ars Dementia de Sagunt, preparem la segona setmana d’aquesta edició donant la benvinguda a la companyia local de Mislata “La Trinxera Teatre”.


“La Trinxera Teatre” té els seus orígens al grup “Assaig” de la Universitat de València, a les ordres de Pep Sanchis, on coincideixen per primera vegada els membres fundadors de la companyia. Després del seu pas per la Universitat, cadascun emprén el seu propi camí, guiat per les seues necessitats de formació artística i escènica, tornant a confluir anys més tard a València, on inicien el seu primer projecte junts. Després d’estrenar en 2017 el seu primer espectacle, “Midnight” (espectacle que es va poder veure al 36 Vila de Mislata), comencen a sumar-se nous membres a causa de les necessitats dels seus següents espectacles: “Destino Presidencia”, “El viaje de las palabras” i “Mercaders de Venècia”.


L’espectacle que podem veure el proper divendres 13 de novembre és una adaptació experimental de l’obra de William Shakespeare “El mercader de Venècia” basada en el llenguatge del cor còmic i el cor dramàtic, reescrita i dirigida per Carles Sanchis.
Per a Sanchis: “A la Venècia de 1596, els jueus viuen apartats de la resta de la societat, tancats en només quatre carrers i obligats a exercir tan sols tres oficis, la medicina, la mercaderia i la usura. Antoni, un mercader cristià que odia els jueus, farà un tracte amb Shylock, un ric jueu de la ciutat, per ajudar el seu amic Bassanio. Res no pot eixir malament… o sí?”.


L’espectacle amb una durada de 80 minuts està protagonitzat per Rocío Chico, Carlos Carvajal, Carmen Comes, Carles Sanchis i Jose Terol. Les entrades es podran adquirir aquest dijous 12 de novembre de 16 a 21 h. i el mateix divendres, dia de la representació, de 16 a 20 h. al Centre Cultural “Carmen Alborch” de Mislata.