XXXIII Edició / Això no és vida / K-LIDOSCOPI, CULLERA

COMÈDIA

PALMARÉS

Vila de Mislata millor espectacle, millor actriu: RUTH FALCÓ, ROSANNA VIDAL, ENCARNA SANFÈLIX, CAROL ROMERO I PURI FARIZA, millor direcció: JUANFRAN SÁEZ.

FITXA TÈCNICA

COMÈDIA ,70’ Intèrprets: RUTH FALCÓ (Deprimida); ROSANNA VIDAL (Ingènua); ENCARNA SANFÈLIX (Presuramida);CAROL ROMERO (Estressada); PURI FARIZA (Agressiva). Disseny de llums i so: CÈSAR MARZÀ; Tècnic de llums: JULIO MARTÍ ZAHONERO; Vestuari: K-LIDOSCOPI TEATRE. Escenografia: EL POT VERD. Autors: SERGI BELBEL, ALBERT ESPINOSA I DAVID PLANA. Direcció: JUANFRAN SÁEZ.

EL GRUP

K-lidoscopi teatre es va crear el 2014. El col·lectiu està integrat per components de diferents agrupacions teatrals amb experiència en l’escena (JM Gestión teatral, Raconet- Teatre, Taüt- Teatre, Tramant-Teatre), que van decidir unir-se amb el propòsit d’organitzar un curs de teatre a Cullera. L’objectiu era normalitzar i dinamitzar la programació teatral del municipi. L’associació ha creat, impulsat i gestionat diverses iniciatives d’àmbit cultural adreçades a la ciutadania, com ara: cursos formatius, exposicions, cicles de lectura, sessions de cinefòrum, xerrades col·loqui, certàmens, actuacions musicals, etc.

L’OBRA

Els personatges es troben en el desconcert més absolut, submergits en la confusió total, ofegats, estressats i obsessionats. L’espectador és testimoni d’un quintet d’inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l’organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d’acceptar-se a si mateixa. A més d’aquests rols, les actrius també encarnen d’altres de secundaris que es corresponen amb gent que es mou al seu voltant i que han contribuït a configurar el seu caràcter.

PROGRAMACIÓ I COMPANYIES. ALTRES PREMIS

Trio Faraona, Aiguamar-Teatre, Gandia (la Safor) [Premi “Maties Ruiz” a la correcció en l’ús de la llengua i la dicció i millor actor: CARLOS FLORES]; Assemblea de dones, Indecisos-teatre, FET Foios Escola de Teatre (l’Horta Nord); Aurora de Gollada: GIT Avant va el carro, Alginet (la Ribera Alta); Després de la pluja: Teatre Universitari d’Alacant (l’Alacantí); Ekilikuà!: Kauen-Teatre, l’Eliana (el Camp de Turia) [3r premi al millor espectacle]; Questi fantasmi!: Assaig-teatre-GTUV, València (l’Horta) [ 2n premi al millor espectacle i premi “Nemesio Batres” a la millor estètica de conjunt]; Ton sexe... mon sexe: Pànic Escènic, València (l’Horta) [Premi del públic]; Unes espardenyes de Jaragua: Xana-Teatre, Algemesí (la Ribera Alta); Llar, dolça llar: Laspontània-Teatre, València (l’Horta) [Accèssit al millor espectacle i millor actriu de repartiment: AITANA BUENO]; Retrobaments: Passeig-Teatre, Falla Passeig-Mercat, Cullera (la Ribera Baixa) [millor actor de repartiment: IVAN MIRALLES].

CRÈDITS

JURAT: XAVI CUBAS (actor); NÚRIA MARTÍN TORRE (actriu); NOÈLIA PÉREZ (actriu); ISABEL REQUENA (actriu); FÈLIX VILATÀ (autor i docent); COORDINACIÓ I DIRECCIÓ ARTÍSTICA: PACO ALCÓN i JOSEP M. SABATER. GESTIÓ: VICENT BORREGO; PATROCINI: AJUNTAMENT DE MISLATA. COL·LABORACIONS: DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA (SARC), ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA.

Category
Comèdia

Comèdia
Espectacle premiat

MILLOR DIRECCIÓ:


JUANFRAN SÁEZ, Això no és vida!, K-lidoscopi Teatre. Cullera (la Ribera Baixa)
CANDIDATS/TES:
PEP RICART, Ekilikuà!, Kauen-Teatre. L’Eliana (el Camp de Tùria)
PEP SANCHIS, Questi fantasmi!, Assaig Teatre-GTUV. València (l’Horta)

MILLOR ACTRIU:


ROSANNA VIDAL, Això no és vida!, K-lidoscopi-teatre. Cullera (la Ribera Baixa)

PURI FARIZA, Això no és vida!, K-lidoscopi-teatre. Cullera (la Ribera Baixa)

RUTH FALCÓ, Això no és vida!, K-lidoscopi-teatre. Cullera (la Ribera Baixa)

CAROL ROMERO, Això no és vida!, K-lidoscopi-teatre. Cullera (la Ribera Baixa)

CAROL SANFÈLIX, Això no és vida!, K-lidoscopi-teatre. Cullera (la Ribera Baixa)
CANDIDATS/TES:
GEMMA TABERNER, Unes espardenyes de Jaragua, Xana -Teatre. Algemesí (la Ribera Alta)
ALBA LATORRE, Questi fantasmi!, Assaig Teatre-GTUV. València (l’Horta)

MILLOR ACTOR:


CARLOS FLORES, Trio faraona, Aiguamar-Teatre. Gandia (la Safor)
CANDIDATS/TES:
MARIANO LLORET, Trio faraona, Aiguamar-Teatre. Gandia (la Safor)
JOANVI FERRER, Questi fantasmi!, Assaig Teatre-GTUV. València (l’Horta)

MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT:


AITANA BUENO, Llar, dolça llar, Laspontània-Teatre. València (l’Horta)
CANDIDATS/TES:
LAURA RENARD, Retrobaments, Falla Passeig-Mercat. Cullera (la Ribera Baixa)
CLARA ROZALÉN, Questi fantasmi!, Assaig Teatre-GTUV. València (l’Horta)

MILLOR ACTOR DE REPARTIMENT:


IVÁN MIRALLES, Retrobaments, Passeig-Teatre. Cullera (la Ribera Baixa)
CANDIDATS/TES:
FRAN PERIS, Després de la pluja, Teatre Universitari d’Alacant. (l’Alacantí)
MARC SANJUAN, Retrobaments, Passeig-Teatre. Cullera (la Ribera Baixa)